Luxemburg:


Elk voor- en najaar organiseert Cees van den Hoek / Jaap Schulz voor motorrijders een toertocht naar Luxemburg dit wordt de 68ste keer op 21-22-23 september 2024


Op zaterdag toeren wij met zijn allen via de Belgische Ardennen naar het idyllische plaatsje Vianden waar wij ongeveer om 17.00 uur aankomen in hotel Belle Vue.
Op zondag gaan wij een tocht rijden door de mooiste delen van Luxemburg, elke keer opnieuw met een nieuwe route (je kunt ook vooraf een versie downloaden voor je navigatiesysteem).
Op maandag toeren wij met zijn allen weer terug naar Nederland, waar wij rond 20.00 uur bij de rijschool in Haarlem zullen arriveren.

Bij deze tocht is inbegrepen de hotelovernachtingen, het vervoer van de bagage en het diner en ontbijt in het hotel.

Wil je op de hoogte gehouden worden of wil je je inschrijven? Neem dan contact met ons op!
Dit kan via het contactformulier aan de onderzijde of de rechterzijde van deze site.

Zorg er wel voor dat je motorfiets in goede conditie verkeert en dat je met een volle brandstoftank vertrekt. Mocht er iemand onverhoopt met pech komen te staan wacht dan op onze bezemauto, die zal je zo spoedig mogelijk weer op gang helpen, zover als dat mogelijk is, anders gaat de motor op de bezemauto mee. 

De nieuwste route proberen we altijd vlak voor vertrek op de site te zetten! Graag bij het aanmelden vermelden wie er als extra personen meegaan, en of er eventueel bijzonderheden zijn, m.b.t. dieet en/of kamerindeling. De inschrijving is pas definitief als de betaling van €249,- binnen is, dat kan per pin of contant op de rijschool, of overmaken op Rekeningnummer NL38INGB0006846372 t.a.v. Cees van den Hoek.(Dit bedrag dient twee weken van te voren betaald te zijn) 

We zien uw inschrijving graag tegemoet.  


 

  

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info