Auto- en Motorrijschool

info@jaapschulz.nl | (023) 52 51 557

Uniek in Haarlem: VespaRijschool.nl

vespalxroodBij rijschool Cees van den Hoek in Haarlem bestaat nu de mogelijkheid om je rijbewijs AM te behalen op een echte Ferrari-rode Vespa! Als enige in Haarlem en omstreken kun je leren rijden op Vespa bromscooters.

De instructeurs van rijschool Cees van den Hoek zijn allemaal gespecialiseerde KNMV-instructeurs met samen meer dan 30 jaar ervaring die je perfect opleiden voor je rijbewijs AM zodat je op een veilige manier te kunnen deelnemen aan het verkeer.

Een complete cursus voor je bromscooter komt op € 310,-. Wij geven al onze kandidaten gratis theorielessen voor het behalen van het theoriecertificaat AM.

De eerste rijles wordt altijd alleen gedaan met de instructeur. Daarna ga je rijden met een andere kandidaat, maar nooit meer dan met twee kandidaten tegelijkertijd. Samen ga je twee uur rijden in het verkeer onder begeleiding van de instructeur. De dag van het examen rijd je met de instructeur naar het examencentrum CBR om daar je examen af te leggen.

Wij zijn in het bezit van kleding en de allernieuwste helmen en reflecterende vesten. Deze kleding is in bruikleen leverbaar.

Meld je aan op ceesvandenhoek.rijschool@gmail.com en like ons op Facebook  en volg daar al onze nieuwe aanbiedingen. Of bel ons voor meer informatie: (023) 52 51 557

Kom maar op als je durft! Wij zijn er al…

www.jaapschulz.nl
ceesvandenhoek.nl
www.vesparijschool.nl

categorie: | Reageer